Homar Panzanella może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 18g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pieprz, mięso homara, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków, oraz Homar na parze z sosem ziołowym i Bisque homara dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszać pierwsze 4 składniki (przez czarny pieprz). Wrzucić homara i kolejne 4 składniki (przez bazylii). Wymieszać, aby połączyć i odstawić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Homar
Bazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ułożyć tosty na talerzach i równomiernie polać sałatką z homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Homar
3
Odstawić 5 minut, aby soki namoczyły się w chlebie.
Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jednym z win, które można spróbować jest Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 33 dolarów.