Holiday Hidden Valley ® Ranch pieczony indyk z farszem z chleba kukurydzianego

Holiday Hidden Valley ® Ranch pieczony indyk z farszem z chleba kukurydzianego
Holiday Hidden Valley ® Ranch pieczony indyk z farszem z chleba kukurydzianego może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 79g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 913 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz rozmaryn, pieprz, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jabłko można śledzić to danie główne z Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding jako deser. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Hidden Valley Ranch Hummus, Hidden Valley Ranch Oyster Crackers, oraz Hidden Valley ® Original Ranch® Beefy Shells and Cheese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Usuń górny stojak. Przygotować masło złożone łącząc masło i dressing wymieszać w małej misce; wymieszać łyżką, aż dobrze włączone. Wyreguluj przyprawę świeżo zmielonym czarnym pieprzem; odstaw na bok. Rozpuścić 1 łyżkę masła złożonego na średniej patelni. Wrzucić kostki jabłka w roztopionym maśle i gotować około 2 minut, aby delikatnie karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Koperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego WłoskiegoKoperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego Włoskiego
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Usuń kostki jabłka i odstaw na bok. Na tej samej patelni roztopić połowę masła złożonego na średnim ogniu, rezerwując pozostałe masło złożone dla indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło AromatyzowaneMasło Aromatyzowane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać cebulę i rozmaryn; gotować, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodaj włoską kiełbasę i gotuj 10 minut, aż będzie miękka i złota. Zeskrobać mieszankę kiełbasy do dużej miski do mieszania, dodać jabłko i kawałki chleba kukurydzianego; wrzucić do połączenia. Dobrze doprawić solą i pieprzem. W osobnej misce ubić jajko, śmietanę i 1/2 szklanki wywaru; wlać płyn na mieszaninę chleba kukurydzianego. Farsz mieszamy razem, odstawiamy na bok. Dokładnie spłucz indyka do środka i na zewnątrz zimną wodą; osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Jamę i skórę obficie posypać solą i pieprzem. Za pomocą palców, delikatnie podnieść skórę z piersi i pocierać opatrunek mieszanka masła pod skórą, masując mięso piersi, jak go.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło AromatyzowaneMasło Aromatyzowane
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Koperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego WłoskiegoKoperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego Włoskiego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Rozłóż pozostałe złożone masło na zewnątrz skóry, pokrywając skrzydła, nogi i wszelkie luki. Wypchaj ptaka przygotowanym farszem. Kratownica ze sznurkiem kuchennym lub po prostu skrzyżuj nogi i zabezpiecz sznurkiem. Umieść indyka na stojaku w dużej patelni do pieczenia; przenieś do piekarnika. Pieczony indyk około 3 godzin, aż termometr natychmiastowy włożony do mięsistej części uda zarejestruje 170 Stopni F (po ukłuciu nożem soki udowe będą czyste, 15 minut na Funt). Jeśli nogi lub pierś zbyt szybko brązowieją podczas pieczenia, przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło AromatyzowaneMasło Aromatyzowane
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć indyka z piekarnika; przełożyć na tacę do serwowania, aby odpocząć podczas robienia sosu. Usuń większość tłuszczu z kapiących patelni łyżką i umieść patelnię na dwóch palnikach na średnim ogniu. Używając drewnianej łyżki, zeskrobać rumiane kawałki przyklejone do dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Ubić mąkę, mieszając, gdy zgęstnieje, aby zapobiec grudkom.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Wlać pozostałe 2 1/2 szklanki wywaru, 1/2 szklanki na raz, stale mieszając, aby wymieszać i zapobiec grudkom. Przyprawić solą, pieprzem i wycisnąć sok z cytryny, aby rozjaśnić smaki. Gotować na wolnym ogniu przez 5 minut; odcedzić w celu usunięcia ciał stałych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
Podawać z indykiem i farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 56 dolarów za butelkę.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Ta młoda Biel o nieco zredukowanym aromacie ma mnóstwo intensywności, oferując aromaty limonki, brzoskwini i łupków dopasowane do jedwabistej konsystencji. Dziś jest niezręcznie, potrzeba czasu na integrację. Najlepszy od 2008 do 2020 roku. 1500 spraw."- BS
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia28
Magazyn