Holenderska Szarlotka Panny Jeanne

Holenderska Szarlotka Panny Jeanne
Holenderska Szarlotka Panny Jeanne może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 478 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 13 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka soli, mąki, skrócenie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 16%. Spróbuj Going Dutch: Apple-Spice Maślanka Dutch Baby, William Tell ' s Never-Miss Apple Cake, oraz Apple Dutch Baby (Lub Niemiecki Naleśnik Jabłkowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 3/4 szklanki cukru, cynamon, i 2 łyżeczki tapioki w dużej misce, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
TapiokaTapioka
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj plasterki jabłka; wrzucić dobrze. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
3
Połączyć 3/4 szklanki cukru i 3/4 szklanki mąki w misce, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Masło pokroić w blenderze do kruchości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Połączyć 1 szklankę mąki, skrócenie, i sól z blenderem do kruchego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Posypać lodowatą wodą, 1 łyżkę na raz, równomiernie na powierzchni; mieszać widelcem tylko do czasu zwilżenia suchych składników. Uformuj ciasto w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
Ciasto rozwałkować do grubości 1/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni. Dopasuj do 9-calowego ciasta; przycinaj nadmiar ciasta wzdłuż krawędzi. Wchodzisz krawędzie pod, i zaciskane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Posypać pozostałymi 2 łyżeczkami tapioki. Łyżka mieszanka jabłko do skorupy, mounding w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
9
Posypać masłem, całkowicie pokrywając mieszankę jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
10
Umieścić na blasze wyłożonej folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut. Tarcza ciasto z overbrowning umieszczając plac folii aluminiowej lekko na ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Piec jeszcze 20 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Wskazówki: mieszanka skracająco-mączna do ciasta powinna przypominać mały groszek, a nie mąkę kukurydzianą, dla maksymalnej łuszczenia się. Należy uważać, aby nie pracować mieszaninę ciasta na piecrust więcej niż jest to absolutnie konieczne, aby" zebrać " go razem w kulkę lub będzie gęsty, twardy i straci swoją łuszczenie. Jeśli skracanie nie jest chłodne, można schłodzić mieszaninę skracającą przed dodaniem wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 13 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn