Holenderska Szarlotka Panny Jeanne może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 478 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 13 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka soli, mąki, skrócenie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 16%. Spróbuj Going Dutch: Apple-Spice Maślanka Dutch Baby, William Tell ' s Never-Miss Apple Cake, oraz Apple Dutch Baby (Lub Niemiecki Naleśnik Jabłkowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 3/4 szklanki cukru, cynamon, i 2 łyżeczki tapioki w dużej misce, dobrze mieszając.
Połączyć 1 szklankę mąki, skrócenie, i sól z blenderem do kruchego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Posypać lodowatą wodą, 1 łyżkę na raz, równomiernie na powierzchni; mieszać widelcem tylko do czasu zwilżenia suchych składników. Uformuj ciasto w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
Ciasto rozwałkować do grubości 1/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni. Dopasuj do 9-calowego ciasta; przycinaj nadmiar ciasta wzdłuż krawędzi. Wchodzisz krawędzie pod, i zaciskane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
8
Posypać pozostałymi 2 łyżeczkami tapioki. Łyżka mieszanka jabłko do skorupy, mounding w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapioka
Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
9
Posypać masłem, całkowicie pokrywając mieszankę jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Do Konserwowania,
10
Umieścić na blasze wyłożonej folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut. Tarcza ciasto z overbrowning umieszczając plac folii aluminiowej lekko na ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Wskazówki: mieszanka skracająco-mączna do ciasta powinna przypominać mały groszek, a nie mąkę kukurydzianą, dla maksymalnej łuszczenia się. Należy uważać, aby nie pracować mieszaninę ciasta na piecrust więcej niż jest to absolutnie konieczne, aby" zebrać " go razem w kulkę lub będzie gęsty, twardy i straci swoją łuszczenie. Jeśli skracanie nie jest chłodne, można schłodzić mieszaninę skracającą przed dodaniem wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone