Hobo zupa wołowo-warzywna
Hobo zupa wołowo-warzywna to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 27g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 133 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Jeśli masz liście laurowe, fasolę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 93%. Spróbuj Grillowane Serowe Warzywne Paczki Hobo, Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, oraz Mielona Wołowina Hobo Gulasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać bulion wołowy, marchew, seler, pietruszka, nasiona selera i liście laurowe w powolnej kuchence ustawionej na wysokości, przykryć i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 2 godziny.
Umieść mieloną wołowinę, cebula, i czosnek na patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając często rozbić wołowinę na małe kawałki, aż cebula jest półprzezroczysta i wołowina jest rumiane i nie pokazuje różowe obszary, 10 do 15 minut.
Odcedzić tłuszcz, a duszone pomidory wymieszać z mieszanką wołową. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, często mieszając, aż pomidory zostaną podzielone na małe kawałki.
Wymieszać ziemniaki, kukurydza, fasola szparagowa, i groch do zupy w powolnej kuchence, i dodać mieszaninę wołowiny. Wszystko razem wymieszać, przykryć i ustawić powolną kuchenkę na wysoką. Gotować przez 4 godziny.