Hobo zupa wołowo-warzywna

Hobo zupa wołowo-warzywna
Hobo zupa wołowo-warzywna to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 27g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 133 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Jeśli masz liście laurowe, fasolę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 93%. Spróbuj Grillowane Serowe Warzywne Paczki Hobo, Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, oraz Mielona Wołowina Hobo Gulasz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać bulion wołowy, marchew, seler, pietruszka, nasiona selera i liście laurowe w powolnej kuchence ustawionej na wysokości, przykryć i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Umieść mieloną wołowinę, cebula, i czosnek na patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając często rozbić wołowinę na małe kawałki, aż cebula jest półprzezroczysta i wołowina jest rumiane i nie pokazuje różowe obszary, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Odcedzić tłuszcz, a duszone pomidory wymieszać z mieszanką wołową. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, często mieszając, aż pomidory zostaną podzielone na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Wymieszać ziemniaki, kukurydza, fasola szparagowa, i groch do zupy w powolnej kuchence, i dodać mieszaninę wołowiny. Wszystko razem wymieszać, przykryć i ustawić powolną kuchenkę na wysoką. Gotować przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn