Hiszpańskie udka i udka z kurczaka z oliwkami i kaparami

Hiszpańskie udka i udka z kurczaka z oliwkami i kaparami
Hiszpańskie udka i udka z kurczaka z oliwkami i kaparami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 847 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, oliwki, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Food.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 78%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Duszone Udka Z Kurczaka Z Pomidorem, Kaparami, Anchois I Oliwkami, Pieczone udka z kurczaka po grecku, ziemniaki i kapary, oraz Duszone udka i udka z kurczaka z pomidorem.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański w menu? Spróbuj sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Vina Herminia Tempranillo z oceną 4.2 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Vina Herminia Tempranillo
Vina Herminia Tempranillo
Bardzo czyste i uporządkowane wino, pokazujące niuanse starzenia się w nowym amerykańskim Dębie. Intensywne ciemne owoce o aromatach dojrzałych owoców i lukrecji z nutami wanilii typowymi dla starzenia się amerykańskiego dębu. Hojny i zrównoważony.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn