Hiszpańskie Albondigas w Słonecznym śródziemnomorskim sosie

Hiszpańskie Albondigas w Słonecznym śródziemnomorskim sosie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj hiszpańskich Albondigas w Słonecznym sosie śródziemnomorskim. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 692 kalorie, 30g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz mieloną kolendrę, cebulę, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 204 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 89%. Spróbuj Hiszpańskie Albondigas w Słonecznym śródziemnomorskim sosie, Lucjan po hiszpańsku z pieczonym sosem z czerwonej papryki, oraz Sunny 's Grillowane krewetki z sosem BBQ Sunny' s 1-2-3 dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mieloną wołowinę, mieloną wieprzowinę, zieloną cebulę, oregano, pietruszkę, czosnek, sos Worcestershire, sól i czarny pieprz razem w misce. Powoli dodawać i mieszać bułkę tartą do mieszaniny mięsa do pożądanej konsystencji. Uformuj mieszaninę w kulki, zwiń je w pozostałej bułce tartej, aby pokryć i ułóż na płytkiej tacy. Przykryć klopsiki folią i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną KostkęPomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać pancetta w gorącym oleju, aż rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać cebulę i czosnek do pancetta; nadal gotować i mieszać aż pachnące, o 1 minutę. Wymieszać marchew, seler, i czerwona papryka do mieszaniny pancetta; gotować, aż marchew lekko zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Posypać bazylią, oregano, kolendrą i czarnym pieprzem na mieszaninie pancetta; wymieszać, aby równomiernie doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5
Wlać wino na mieszaninę pancetta. Zwiększyć ciepło do średnio wysokiego i gotować, aż ciecz zmniejszy się o około połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Szybko wymieszać przecier pomidorowy do mieszaniny pancetta; dodać posiekane pomidory. Gotować i mieszać mieszaninę, aż pomidory zaczną się rozkładać na sos, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, 60 do 90 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na małym ogniu. Gotować i mieszać klopsiki w partiach w gorącym oleju, aż równomiernie rumiane i gotowane przez, 5 do 7 protokół; odcedzić na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Delikatnie upuść klopsiki do gotującego się sosu; gotować razem, aż klopsiki zostaną podgrzane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawSos
Magazyn