Hiszpański gulasz wołowy z papryką Pimentón i Piquillo
Hiszpański gulasz wołowy z Pimentón i papryką Piquillo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 718 kalorii, 55g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 5,83 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 123 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz dziecko marchewki, sos worcestershire, pieczarki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Hiszpańska jajecznica z Pimentonem i szparagami, Hiszpański Ryż Z Chrupiącą Ciecierzycą, oraz Hiszpański ryż z chrupiącą ciecierzycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i rozgrzej piekarnik do 135°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piecu na dużym ogniu, aż do palenia. Wołowinę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać wołowinę do patelni i gotować bez ruchu, aż dobrze rumiane z jednej strony, o 6 protokół. Wymieszać, aby poluzować mięso, zmniejszyć ogień do średniego i dodać cebulę i czosnek. Gotować, mieszając okresowo, aż zmiękną, około 7 minut.
Dodaj paprykę, marchew, grzyby, pimentón, wino, pomidory, pasta pomidorowa, Worcestershire, liście laurowe i tymianek. Lekko doprawić solą i pieprzem i wymieszać do połączenia. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i przenieść do piekarnika. Kontynuuj gotowanie, aż mięso będzie rozdarte-miękkie po przekłuciu widelcem, około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Marynowana Fasolka Szparagowa
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina Wieprzowa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina Wieprzowa
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Woda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Po zakończeniu gulaszu wyjąć z piekarnika i wyrzucić gałązki tymianku i liście laurowe. Jeśli gulasz nie jest wystarczająco gęsty, zmniejsz nad płytą kuchenną, aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina Wieprzowa
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Lekko schłodzić. Dusić chochle do poszczególnych misek udekorować odrobiną kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu