Hiszpańska Zupa Czosnkowa
Need a zupa bezmleczna i wegetariańska? Hiszpańska zupa czosnkowa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka papryki, wody, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Czosnkowa Po Hiszpańsku, Krewetki po hiszpańsku z czosnkiem, oraz Hiszpańskie Krewetki Czosnkowe Z Sherry.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 4 minuty lub aż lekko rumiane.
Dodać wodę i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż czosnek będzie miękki.
Dodaj chleb, paprykę i sól, mieszając, aby rozbić kawałki chleba. Stopniowo dodawać jajka, stale mieszając, tworząc długie nitki.