Hibiscus Panna Cotta
Przepis Hibiscus Panna Cotta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 6 godzin i 15 minut. Ten przepis służy 6. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Sprawdza się jako dość tani deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do ubijania, maliny, torebki z herbatą hibiskusową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiśnia, hibiskus i kozi ser Panna Cotta, Tosty Kokosowe Panna Cotta z hibiskusem i granatem, oraz mango panna cotta, jak zrobić Wegetariańskie Mango panna cotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu, doprowadzić 1 1/2 szklanki wody do wrzenia na dużym ogniu. Wyłącz ogrzewanie i dodaj torebki herbaty. Odstawić herbatę na 10 minut.
Umieścić mleko w rondlu 2-quart.
Odstawić na 3 do 5 minut, aby zmiękczyć żelatynę. Mieszaj na średnim ogniu, aż żelatyna się rozpuści, ale mleko się nie zagotuje, około 5 minut.
Umieścić sito na rondlu i odcedzić mieszaninę herbaty do mieszaniny mleka, naciskając lekko na torebki herbaty, aby wyodrębnić jak najwięcej płynu, jak to możliwe. Wyrzucić torebki z herbatą. Wymieszać ze śmietaną, cukrem, wanilią i solą. Mieszaj, aż cukier się rozpuści, około 2 minut.
Zdjąć patelnię z ognia i lekko ostudzić.
Wlać do 6 szklanek martini lub 5-uncji ramekins. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 6 godzin.
Udekoruj świeżymi malinami i podawaj.