HERDEZ ® Chiles Rellenos

HERDEZ ® Chiles Rellenos
Need a bezglutenowa i przyjazna dla fodmap przystawka? HERDEZ ® Chiles Rellenos może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz meksykański sos do gotowania herdez® tomatilla verde, paprykę Poblano chile, wodę i kilka innych rzeczy, które możesz przygotować już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), oraz Zapiekanka Chiles (Chiles) Rellenos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Poblanos ułożyć na blasze wyłożonej folią. Broil każdej stronie Poblano chiles aż skóra jest pęcherze i lekko czarny, obracając się char równomiernie, o 3 do 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Usuń z ognia i odklej skórę, która jest łatwo usuwana, uważając, aby nie podzielić miąższu. Chili z paskami serowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Papryka ChiliPapryka Chili
4
Sól wymieszać z ubitymi białkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
5
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Chili nadziewane zanurzyć w białkach jaj, dokładnie pokryć i umieścić je w jednej warstwie w gorącym oleju. Gotować, aż rumiane, upewniając się, aby włączyć każdy chile co najmniej raz podczas procesu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Papryka ChiliPapryka Chili
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Umieść ugotowane chiles na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Wytrzyj patelnię. Ułóż chiles w jednej warstwie na patelni i delikatnie wlać w Herdez Tomatillo Verde gotowania sosu i wody. Doprowadzić do szybkiego wrzenia na dużym ogniu i zmniejszyć ciepło do niskiej. Dusić do ogrzania przez, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Weinert Cavas de Weinert. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
"Z wybranych winnic w Lujan de Cuyo ta mieszanka malbec, cabernet sauvignon i merlot jest jednym z najjaśniejszych i najczystszych przykładów stylu Weinerta..."- Wine & Spirits 93/100
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn