HERDEZ ® Chiles Rellenos
Need a bezglutenowa i przyjazna dla fodmap przystawka? HERDEZ ® Chiles Rellenos może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz meksykański sos do gotowania herdez® tomatilla verde, paprykę Poblano chile, wodę i kilka innych rzeczy, które możesz przygotować już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), oraz Zapiekanka Chiles (Chiles) Rellenos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika do wysokiej.
Poblanos ułożyć na blasze wyłożonej folią. Broil każdej stronie Poblano chiles aż skóra jest pęcherze i lekko czarny, obracając się char równomiernie, o 3 do 5 minut z każdej strony.
Usuń z ognia i odklej skórę, która jest łatwo usuwana, uważając, aby nie podzielić miąższu. Chili z paskami serowymi.
Sól wymieszać z ubitymi białkami.
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Chili nadziewane zanurzyć w białkach jaj, dokładnie pokryć i umieścić je w jednej warstwie w gorącym oleju. Gotować, aż rumiane, upewniając się, aby włączyć każdy chile co najmniej raz podczas procesu gotowania.
Umieść ugotowane chiles na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami.
Wytrzyj patelnię. Ułóż chiles w jednej warstwie na patelni i delikatnie wlać w Herdez Tomatillo Verde gotowania sosu i wody. Doprowadzić do szybkiego wrzenia na dużym ogniu i zmniejszyć ciepło do niskiej. Dusić do ogrzania przez, 5 do 10 minut.