Herbed Puree Ziemniaczane
Herbed puree ziemniaczane może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, papryka, ziemniaki i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Herbed Puree Ziemniaczane, Herbed Puree Ziemniaczane, oraz Herbed Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 10-15 minut lub do miękkości. Tymczasem, na małej patelni, podsmażyć cebulę i czosnek na maśle do miękkości.
Odcedzić i rozgnieść ziemniaki; dodać mieszankę cebuli, śmietanę, koperek, sól, rozmaryn, skórkę cytryny i płatki czerwonej papryki w razie potrzeby.
Łyżka do nasmarowanego 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
W razie potrzeby posypać papryką. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 25 minut lub do ogrzania.