Herbed marchew i cukinia
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Herbed marchew i cukinia spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny fodmap, cały 30, i wegańskie przepis ma 77 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, sok z cytryny, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herbed Zucchini ' N ' Carrots, Herbed Carrots, oraz Słodkie Herbowane Marchewki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, miejsce kosz parowca; dodać 1/2 cala wody do rondla (woda nie powinna dotykać dna kosza).
Umieść marchew w Koszyku. Przykryć szczelnie; podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło; paruj marchewki 3 minuty.
Dodaj cukinię; steam 4 do 6 minut dłużej lub aż marchew i cukinia są chrupiące-przetargu.
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Wymieszać z marchewką, cukinią i pozostałymi składnikami. Gotować odkryte 2 do 3 protokół, mieszając delikatnie, aż gorące.