Herbed Flatbread
Herbed Flatbread wymaga około 50 minut od początku do końca. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 303 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Mieszanka cebuli, liście rozmarynu, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Herbed Flatbread, Herbed Flatbread, oraz Crispy Herbed Flatbread.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozwałkuj ciasto na pizzę do grubości około 1 cala.
Posypać równomiernie cebulą i ziołami, złożyć na ćwiartki i zagnieść 3 do 4 razy, aby równomiernie włączyć zioła. Uformuj ciasto w kulkę i umieść w małej misce lekko pokrytej oliwą z oliwek. Odstawić na 20 minut. Tymczasem w małym rondlu na małym ogniu roztopić masło z czosnkiem.
Podgrzej dużą żeliwną patelnię grillową lub dużą patelnię na średnim ogniu.
Rozwałkuj ciasto do grubości około 1/8 cala.
Wymieszaj 1 stronę z oliwą z oliwek i połóż stronę oleju na patelni grillowej. Gotować na złoty kolor, o 4 protokół.
Posmaruj drugą stronę ciasta olejem, odwróć i gotuj kolejne 4 minuty.
Wyjąć z patelni grillowej, posmarować 1 stronę masłem czosnkowym i równomiernie posypać solą.
Pokroić w 2-calowe paski i podawać.