Herbatniki z szałwią, czosnkiem i Provolone

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szałwii, czosnku i herbatników Provolone. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 82 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka maślanki, czosnek w proszku, ser provolone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Szałwia i karmelizowane szalotka brązowe masło na biszkoptach z dyni i szałwii, Focaccina Z Pieczonym Czosnkiem, Szalotki I Provolone, oraz Grillowany indyk i Provolone na pieczywie czosnkowo-ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. Spray 8-calowy kwadratowe naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
W średniej misce, mieszać Bisquick mix, szałwia, czosnek w proszku i 1 szklanka sera, aż dobrze wymieszane.
Dodać maślankę, wymieszać do uzyskania miękkiego ciasta.
Umieścić ciasto na powierzchni posypane Bisquick mix; ugniatać 8 do 10 razy. Naciśnij do naczynia do pieczenia.
Pokrój na 4 kwadraty, a następnie pokrój każdy kwadrat po przekątnej na 2 Trójkąty.
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru.