Herbatniki Z Serem Pimiento
Herbatniki serowe Pimiento mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 695 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz masło, ostry ser cheddar, samodzielnie rosnącą mąkę z miękkiej pszennej mąki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj herbatniki serowe bez jaj na piecu, herbatniki serowe na tawa, Pimiento Mac and Cheese, oraz Dip Z Serem Pimiento dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć rozdrobniony ostry ser Cheddar z mąką w dużej misce.
Masło pokroić ostrym nożem lub blenderem do ciast na plastry o grubości 1/4 cala.
Posypać plastry masła na mieszaninie mąki; wrzucić masło z mąką.
Masło pokroić w mąkę blenderem do ciasta, aż będzie kruche i mieszanina przypomina mały groszek. Przykryć i schłodzić 10 minut.
Połączyć maślankę i pokrojone w kostkę pimiento; dodać mieszaninę maślanki do mieszaniny mąki, mieszając tylko do suchych składników są zwilżone.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagnieść 3 lub 4 razy, stopniowo dodając w razie potrzeby dodatkową mąkę. Z mąką ręce, naciśnij lub poklepać ciasto do prostokąta o grubości 3/4 cala (około 9 x 5 cali).
Wierzch ciasta posypać dodatkową mąką. Zagnieść ciasto na siebie w 3 sekcjach, zaczynając od 1 krótkiego końca. (Fold ciasto prostokąt jakby składane kawałek papieru wielkości litery.) Powtórz cały proces jeszcze 2 razy, zaczynając od naciśnięcia na prostokąt ciasta o grubości 3/4 cala (około 9 x 5 cali).
Naciśnij lub pat ciasto do 1/2-cala grubości na lekko mąki powierzchni; cut z 2-calowy okrągły nóż, i miejsce, obok siebie, na pergaminie wyłożone lub lekko nasmarowane galaretki roll pan. (Rund ciasta powinny dotykać.)
Piec w 450 przez 13 do 15 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć z piekarnika; pędzel z 2 łyżkami. roztopione masło.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy białej lilii samozbierającej się mąki z pszenicy miękkiej.