Herbatniki Z Czarnym Pieprzem I Boczkiem
Czarny pieprz-boczek herbatniki może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 594 kalorie, 11g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, samodzielnie rosnącą mąkę z miękkiej pszenicy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Boczek Gouda Czarny Pieprz Herbatniki, Herbatniki Z Czarnym Pieprzem, oraz Herbatniki Z Czarnym Pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz boczek i pieprz z mąką.
Masło pokroić ostrym nożem lub blenderem do ciast na plastry o grubości 1/4 cala.
Posypać plastry masła na mąkę; wrzucić masło z mieszaniną mąki.
Masło pokroić w mąkę blenderem do ciasta, aż będzie kruche i mieszanina przypomina mały groszek. Przykryć i schłodzić 10 minut.
Dodać maślankę, mieszając do momentu zwilżenia suchych składników.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagnieść 3 lub 4 razy, stopniowo dodając w razie potrzeby dodatkową mąkę. Z mąką ręce, naciśnij lub poklepać ciasto do prostokąta o grubości 3/4 cala (około 9 x 5 cali).
Wierzch ciasta posypać dodatkową mąką. Zagnieść ciasto na siebie w 3 sekcjach, zaczynając od 1 krótkiego końca. (Fold ciasto prostokąt jakby składane kawałek papieru wielkości litery.) Powtórz cały proces jeszcze 2 razy, zaczynając od naciśnięcia na prostokąt ciasta o grubości 3/4 cala (około 9 x 5 cali).
Naciśnij lub pat ciasto do 1/2-cala grubości na lekko mąki powierzchni; cut z 2-calowy okrągły nóż, i miejsce, obok siebie, na pergaminie wyłożone lub lekko nasmarowane galaretki roll pan. (Rund ciasta powinny dotykać.)
Piec w 450 przez 13 do 15 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć z piekarnika; pędzel z 2 łyżkami. roztopione masło.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy białej lilii samozbierającej się mąki z pszenicy miękkiej.