Scheda pomidorowy Pie trwa około 3 godziny i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 37g tłuszczu i w sumie 557 kalorii. Za 2,61 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ser mozzarella, cebulę, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 70%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Scheda ciasto pomidorowe ze skórką z bekonu Cheddar, Chef Joe Kindred ' s Tillamook White Cheddar and Heirloom Tomato Pie, oraz Grillowany bakłażan i scheda stosy pomidorów z bazylią i pomidorami Coulis.
Instrukcje
1
Zrób skórkę: wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą i drobną sól w robocie kuchennym, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Drobna
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj masło i 3 łyżki manchego; pulsuj, aż mieszanina będzie wyglądać jak Gruboziarnisty posiłek z kawałkami masła wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Manchego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3
Skrop 4 łyżkami lodowatej wody i pulsuj, aż ciasto się połączy; w razie potrzeby dodaj jeszcze 1 łyżkę lodowatej wody. Wyjdź na arkusz folii i wklep w dysk. Zawiń i wstaw do lodówki, aż będzie jędrna, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Umieść ciasto między 2 arkuszami pergaminu i zwiń w 13-calową rundę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
5
Przełóż ciasto na talerz do głębokiego naczynia 9 1/2 cala. Złóż zwis pod sobą i zaciśnij krawędzie. Przebij spód Skórki widelcem. Wstaw do lodówki, aż będzie twarda, około 20 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyłóż skórkę folią, a następnie napełnij suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
7
Piec, aż brzegi będą złote, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Usuń folię i fasolę i kontynuuj pieczenie na złoty kolor, jeszcze 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
9
Przełóż na stojak do ostygnięcia.
1
Rozgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj cebulę i gotuj, mieszając, na złoty kolor, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Ostudzić. W międzyczasie cienko pokrój pomidory; Wrzuć 1 łyżeczkę koszernej soli do durszlaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Pozwól odcedzić, delikatnie rzucając od czasu do czasu, około 30 minut.
5
Zwiększ temperaturę piekarnika do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Połącz pozostałe 3/4 szklanki manchego, mozzarellę, majonez, bułkę tartą, po 2 łyżki szczypiorku i pietruszki, tymianek, po 1/4 łyżeczki koszernej soli i pieprzu oraz smażoną cebulę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Możesz spróbować Snake River Late Harvest Riesling. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 16 dolarów za butelkę.
Snake River Późne Zbiory Riesling
Wykonane z winogron pozostawionych do powieszenia na winorośli w naszej winnicy estate Arena Valley, Late Harvest Riesling to nasze oryginalne wino deserowe. Nasz 2011 ma limonkowy nos z nutą minerałów i miodowym wykończeniem. Ciesz się tym winem z deserami na bazie owoców lub jako orzeźwiający aperitif.