Heirloom Tomato Pie
Scheda pomidorowy Pie trwa około 3 godziny i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 37g tłuszczu i w sumie 557 kalorii. Za 2,61 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ser mozzarella, cebulę, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 70%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Scheda ciasto pomidorowe ze skórką z bekonu Cheddar, Chef Joe Kindred ' s Tillamook White Cheddar and Heirloom Tomato Pie, oraz Grillowany bakłażan i scheda stosy pomidorów z bazylią i pomidorami Coulis.
Instrukcje
Zrób skórkę: wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą i drobną sól w robocie kuchennym, aby połączyć.
Dodaj masło i 3 łyżki manchego; pulsuj, aż mieszanina będzie wyglądać jak Gruboziarnisty posiłek z kawałkami masła wielkości grochu.
Skrop 4 łyżkami lodowatej wody i pulsuj, aż ciasto się połączy; w razie potrzeby dodaj jeszcze 1 łyżkę lodowatej wody. Wyjdź na arkusz folii i wklep w dysk. Zawiń i wstaw do lodówki, aż będzie jędrna, około 45 minut.
Umieść ciasto między 2 arkuszami pergaminu i zwiń w 13-calową rundę.
Przełóż ciasto na talerz do głębokiego naczynia 9 1/2 cala. Złóż zwis pod sobą i zaciśnij krawędzie. Przebij spód Skórki widelcem. Wstaw do lodówki, aż będzie twarda, około 20 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wyłóż skórkę folią, a następnie napełnij suszoną fasolą.
Piec, aż brzegi będą złote, około 20 minut.
Usuń folię i fasolę i kontynuuj pieczenie na złoty kolor, jeszcze 10 do 15 minut.
Przełóż na stojak do ostygnięcia.
Rozgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotuj, mieszając, na złoty kolor, około 15 minut.
Ostudzić. W międzyczasie cienko pokrój pomidory; Wrzuć 1 łyżeczkę koszernej soli do durszlaka.
Pozwól odcedzić, delikatnie rzucając od czasu do czasu, około 30 minut.
Zwiększ temperaturę piekarnika do 375 stopni F.
Połącz pozostałe 3/4 szklanki manchego, mozzarellę, majonez, bułkę tartą, po 2 łyżki szczypiorku i pietruszki, tymianek, po 1/4 łyżeczki koszernej soli i pieprzu oraz smażoną cebulę w misce.
Rozłóż w skórce. Ułóż pomidory na wierzchu.
Skrop pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i dopraw pieprzem.
Piec, aż pomidory się zrumienią, około 50 minut. Na wierzch z pozostałą 1 łyżką szczypiorku i natką pietruszki.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Możesz spróbować Snake River Late Harvest Riesling. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 16 dolarów za butelkę.
![Snake River Późne Zbiory Riesling]()
Snake River Późne Zbiory Riesling
Wykonane z winogron pozostawionych do powieszenia na winorośli w naszej winnicy estate Arena Valley, Late Harvest Riesling to nasze oryginalne wino deserowe. Nasz 2011 ma limonkowy nos z nutą minerałów i miodowym wykończeniem. Ciesz się tym winem z deserami na bazie owoców lub jako orzeźwiający aperitif.