Hawajski chleb z orzechami bananowymi może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 356 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Podobne przepisy to Hawajski Chleb Bananowy, Hawajski Chleb Bananowo-Orzechowy, oraz Hawajski Chleb Bananowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce wymieszać mąkę, sól, sodę oczyszczoną, cukier i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Papier Ryżowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Dodać orzechy włoskie, jajka, olej, banan, ananas, wanilia, kokos i wiśnie; mieszać tylko do blended.
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Równomiernie wlać ciasto do przygotowanych patelni.
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 60 minut lub do momentu, gdy pick zębów włożony do środka bochenka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni przez 10 minut, a następnie wyjąć do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.