Hawajska zupa Oxtail wymaga około 3 godziny i 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,54 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 643 kalorie. 1028 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Zima. Idź do sklepu i odebrać oxtails, skórowane, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Wołowa, Obfita Zupa Wołowa, oraz Koreańska Zupa Wołowa.
Instrukcje
1
Parboil oxtails, wykończenie nadmiaru tłuszczu: doprowadzić duży garnek (5-quart), w połowie wypełnione wodą, do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj oxtails. Parboil na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
3
Odcedzić garnek. Oxtails opłukać w wodzie. Przyciąć oxtails z nadmiaru tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Oxtails dusić w wodzie z przyprawami przez 1 godzinę: powrót oxtails do garnka. Przykryj wodą o cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Oxtail
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodaj skórkę pomarańczową, anyż, imbir i sól. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i niech gotować na wolnym ogniu przez godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1
Dodać orzeszki ziemne i dusić jeszcze przez 2-3 godziny, aż mięso wołowe będzie miękkie i spadnie z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Oxtail
2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2
Tłuszcz odtłuszczony: w tym momencie możesz albo odtłuścić tłuszcz z zupy i przejść do następnego kroku, lub pozwolić zupie ostygnąć i schłodzić ją przez noc w lodówce. Następnego dnia tłuszcz zestali się i będzie łatwy do wyciągnięcia z góry zupy.
Dodać płatki papryki chili i musztardy zieleni. Gotować przez 5 Więcej minut, lub do zieleni musztardy są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina Musztardowa
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1
Podawać z dodatkiem posiekanej świeżej kolendry, zielonej cebuli i świeżo startego imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
2
Jeśli chcesz, możesz rozebrać mięso z kości przed podaniem. Wolimy mięso serwowane z kością, w takim przypadku będziesz chciał zapewnić miskę na kości.