Hash z Indyka
Indyk Hash może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,28 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 17 g białka, 14 g tłuszczu i łącznie 281 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Udaj się do sklepu i kup sos pieprzowy, paprykę, mąkę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Hash z indyka, Hash z indyka i Hash z indyka Paleo.
Instrukcje
Na dużej, ciężkiej patelni podsmaż cebulę i paprykę na maśle na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż zmiękną.
Dodaj mąkę i gotuj zasmażkę, mieszając, przez 3 minuty.
Dodać bulion, sherry i pół na pół, ubijając. Doprowadź mieszaninę do wrzenia, mieszając, i dodaj indyka, ziemniaki, sos Worcestershire, sok z cytryny, ostry sos pieprzowy oraz sól i czarny pieprz do smaku. Gotuj mieszaninę, od czasu do czasu mieszając, przez 10 minut, w razie potrzeby rozcieńczając ją wodą. Hash można przygotować do tego momentu na 2 dni wcześniej, przechowywać pod przykryciem i schłodzić. Podgrzej ponownie haszysz, w razie potrzeby rozcieńczając mieszaninę wodą. Dodaj natkę pietruszki i przenieś haszysz do naczynia żaroodpornego.