Hash Brown Quiche

Hash Brown Quiche
Hash Brown Quiche może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Mieszanka masła, szynka, pół i pół, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 74 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Hash brązowy Quiche z szynką, Hash Brown Quiche, oraz Hash Brown Quiche.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Delikatnie naciśnij odsączone Brązy haszowe między ręcznikami papierowymi, aby wysuszyć je jak najlepiej. W 9-calowy talerz ciasto, wrzucić ziemniaki z roztopionym masłem do talerza. Naciśnij je do dołu i do boków, aby utworzyć skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Piec przez 20 do 25 minut, aż złoty kolor będzie brązowy i zacznie chrupać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Tymczasem w dużej misce do mieszania połącz pozostałe składniki. Kiedy hash brown crust jest gotowy wlać mieszaninę jaj na nim i powrócić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F i piec przez około 30 minut, aż quiche będzie jasnobrązowy na wierzchu i dmuchany.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn