Hard Maple Candy

Hard Maple Candy
Hard Maple Candy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 84 i kosztuje 6 centów za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis ma 44 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś masło, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Hard Candy, Toffi Hard Candy, oraz Mięta Pieprzowa Hard Candy.

Instrukcje

1
Nasmaruj 15 cali. x 10-w. x 1-w. patelnia z masłem; odstawić. W dużym ciężkim rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany i wodę. Gotuj na średnim ogniu, aż termometr do cukierków wskaże 300° (stopień twardego pęknięcia), od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia; dodać aromat klonowy. Natychmiast wlać do przygotowanej patelni; ostudzić. Rozbij na kawałki. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smak KlonowySmak Klonowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 litrowa butelka - Jeroboam). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 400 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje84
Ocena Zdrowia0
Magazyn