Hamburgery Z Serem Southern Pimento

Hamburgery Z Serem Southern Pimento
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj hamburgerów z serem Southern Pimento. Jedna porcja zawiera 1110 kalorii, 51g białka, oraz 84g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sos chrzanowy, paprykę pieprzową, szynkę peklowaną i wiejską oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Southern Pimento Cheese, Southern Pimento Cheese, oraz Southern Pimento Cheese Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Aby przygotować ser Pimento, w średniej misce do mieszania, połączyć ser cheddar i Jack, majonez, ser śmietankowy, papryka pimento, sok z ogórków kiszonych, sos chrzanowy i musztarda; wymieszać, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Ser PimentoSer Pimento
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Sok Z OgórkówSok Z Ogórków
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Aby przygotować miód Slaw, w małej misce połączyć majonez, miód i kapustę; wymieszać, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Podgrzej 12-calową patelnię grillową nieprzywierającą na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
6
Dodać boczek i gotować, aż boczek jest chrupiące, o 5 protokół, przewracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
8
Wylać prawie cały tłuszcz boczku z patelni, pozostawiając bardzo cienką warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Aby paszteciki, połączyć wołowinę, szynkę wiejską, sól i pieprz w dużej misce. Obchodzenie się z mięsem jak najmniej, aby uniknąć zagęszczania go, dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje i uformować w paszteciki, aby pasowały do bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka WiejskaSzynka Wiejska
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Używając tej samej patelni grillowej, co wcześniej, gotować hamburgery na średnim ogniu przez 3 minuty na stronie lub aż ugotowane średnio rzadkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
11
W międzyczasie, umieścić bułki na stojaku w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Piec przez 3 do 5 minut. Umieść również talerze, na których będą serwowane hamburgery w piekarniku do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Aby zmontować hamburgery, rozłóż obfite ilości sera Pimento na ściętych bokach bułek. Na każdym spodzie bułki (na wierzchu sera Pimento) umieść cienką warstwę miodu. Top slaw z burger patty, 2 plastry boczku, i rozdrobnione chipsy ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PimentoSer Pimento
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
14
Dodaj wierzch bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
15
Gotowe hamburgery umieścić na nieprzywierającej blasze do pieczenia i piec w piekarniku przez 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
16
Hamburgery podawać na ciepłych talerzach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn