Hamburgery Z Serem Southern Pimento

Hamburgery Z Serem Southern Pimento
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj hamburgerów z serem Southern Pimento. Jedna porcja zawiera 1110 kalorii, 51g białka, oraz 84g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sos chrzanowy, paprykę pieprzową, szynkę peklowaną i wiejską oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Southern Pimento Cheese, Southern Pimento Cheese, oraz Southern Pimento Cheese Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Aby przygotować ser Pimento, w średniej misce do mieszania, połączyć ser cheddar i Jack, majonez, ser śmietankowy, papryka pimento, sok z ogórków kiszonych, sos chrzanowy i musztarda; wymieszać, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Ser PimentoSer Pimento
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sok Z OgórkówSok Z Ogórków
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
4
Aby przygotować miód Slaw, w małej misce połączyć majonez, miód i kapustę; wymieszać, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
5
Podgrzej 12-calową patelnię grillową nieprzywierającą na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
6
Dodać boczek i gotować, aż boczek jest chrupiące, o 5 protokół, przewracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Wylać prawie cały tłuszcz boczku z patelni, pozostawiając bardzo cienką warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Aby paszteciki, połączyć wołowinę, szynkę wiejską, sól i pieprz w dużej misce. Obchodzenie się z mięsem jak najmniej, aby uniknąć zagęszczania go, dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje i uformować w paszteciki, aby pasowały do bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka WiejskaSzynka Wiejska
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Używając tej samej patelni grillowej, co wcześniej, gotować hamburgery na średnim ogniu przez 3 minuty na stronie lub aż ugotowane średnio rzadkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
11
W międzyczasie, umieścić bułki na stojaku w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Piec przez 3 do 5 minut. Umieść również talerze, na których będą serwowane hamburgery w piekarniku do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Aby zmontować hamburgery, rozłóż obfite ilości sera Pimento na ściętych bokach bułek. Na każdym spodzie bułki (na wierzchu sera Pimento) umieść cienką warstwę miodu. Top slaw z burger patty, 2 plastry boczku, i rozdrobnione chipsy ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PimentoSer Pimento
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
14
Dodaj wierzch bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
15
Gotowe hamburgery umieścić na nieprzywierającej blasze do pieczenia i piec w piekarniku przez 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Hamburgery podawać na ciepłych talerzach.

Składniki

82 łyżki roztopionego masłaboczek wędzony z applewoodboczek wędzony z applewood0Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekapusta rozdrobnionakapusta rozdrobniona1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szynka wiejska peklowana i wędzona, drobno posiekana (lub posiekana w robocie kuchennym)szynka wiejska peklowana i wędzona, drobno posiekana (lub posiekana w robocie kuchennym)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaserek śmietankowy, temperatura pokojowaserek śmietankowy, temperatura pokojowa5671 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.herbata sp. przyprawa cała sólherbata sp. przyprawa cała sól12 łyżeczki czosnku w proszku1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami13 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasos chrzanowysos chrzanowy0Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamajonez, temperatura pokojowamajonez, temperatura pokojowa791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony Monterey jack, temperatura pokojowarozdrobniony Monterey jack, temperatura pokojowa12 łyżeczki czosnku w proszkusok z ogórków z chleba i masłasok z ogórków z chleba i masła571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.papryka pimento pokrojona w kostkę, odsączonapapryka pimento pokrojona w kostkę, odsączona4bułki do hamburgerów ziemniaczanych, splitbułki do hamburgerów ziemniaczanych, split1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozgnieciony czajnik-gotowane zwykłe chipsy ziemniaczanerozgnieciony czajnik-gotowane zwykłe chipsy ziemniaczane2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ekstra ostry Cheddar, temperatura pokojowarozdrobniony ekstra ostry Cheddar, temperatura pokojowa1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogorczyca żółtagorczyca żółta
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn