Hamburgery wieprzowe i pieprzowe

Country wieprzowina i pieprz hamburgery może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 858 kalorii, 45g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jeśli masz sól, mielony tymianek, ogórki korniszonowe dla niemowląt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Najlepsze mocne hamburgery z pieczoną cebulą i pieprzowym majonezem, Cracked Peppercorn Crusted hamburgery z koperkiem ogórek Aioli, oraz Obfite Hamburgery Wiejskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziarna pieprzu w plastikowej torbie do przechowywania żywności i rozbij je młotkiem lub małą patelnią do bardzo grubego mielenia.
Połącz pieprz z wieprzowiną, czosnkiem, tymiankiem i odrobiną soli. Zrób 4 grube paszteciki, cieńsze w środku, aby równomiernie gotować.
Podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu. Gotować 6 minut z każdej strony. Ustaw hamburgery na kromkach chleba lub dnie bułki. Na wierzchu sałata, pokrojone korniszony i pokrojone szalotki.
Sos żurawinowy połączyć z musztardą i posmarować na wierzchu bułki.
Umieść szczyty na hamburgery i służyć.