Hamburgery wieprzowe i pieprzowe

Hamburgery wieprzowe i pieprzowe
Country wieprzowina i pieprz hamburgery może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 858 kalorii, 45g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jeśli masz sól, mielony tymianek, ogórki korniszonowe dla niemowląt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Najlepsze mocne hamburgery z pieczoną cebulą i pieprzowym majonezem, Cracked Peppercorn Crusted hamburgery z koperkiem ogórek Aioli, oraz Obfite Hamburgery Wiejskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziarna pieprzu w plastikowej torbie do przechowywania żywności i rozbij je młotkiem lub małą patelnią do bardzo grubego mielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Połącz pieprz z wieprzowiną, czosnkiem, tymiankiem i odrobiną soli. Zrób 4 grube paszteciki, cieńsze w środku, aby równomiernie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu. Gotować 6 minut z każdej strony. Ustaw hamburgery na kromkach chleba lub dnie bułki. Na wierzchu sałata, pokrojone korniszony i pokrojone szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
KorniszonyKorniszony
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
4
Sos żurawinowy połączyć z musztardą i posmarować na wierzchu bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
5
Umieść szczyty na hamburgery i służyć.
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn