Hamburgery pomidorowo-Pesto suszone na słońcu
Przepis suszone pomidory-Pesto hamburgery może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 570 kalorii. Na $3.55 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dodatki: pesto, sól, bułki hamburgerowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Pierwsze 4 składniki połączyć delikatnie. Wymieszać posiekane suszone pomidory i czosnek do mieszanki mięsa. Kształt mieszaniny na 6 (5-calowe) paszteciki.
Grill, przykryty pokrywą grilla, 4 do 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy wołowina nie będzie już różowa w środku.
Podawać na domowych bułkach hamburgerowych. Top każdy burger z chłodzonym pesto, plastry koziego sera, i plasterki papryki pepperoncini sałatki.