Hamburgery Cheddar Z Indyka

Hamburgery Cheddar Z Indyka
Hamburgery Cheddar z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 680 kalorii, 55g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, akompaniament: liście sałaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cheddar Hamburgery Z Indyka, Maple Cheddar Turcja Hamburgery, oraz Biały Cheddar Hamburgery Z Indyka.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Gotować szalotka w oleju z solą i pieprzem w 8-calowej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 2 do 3 protokół, a następnie przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodać indyka i delikatnie, ale dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
4
Mieszankę z indyka przełożyć na arkusz papieru woskowego i podzielić na 8 równych kopców. Pat 1 kopiec na 4-calowy patty i top z 1 kawałek sera, a następnie umieścić drugi kopiec na wierzchu, klepanie go na inne patty, aby zamknąć ser. Szczypta krawędzie razem do uszczelnienia i kształt w jeden patty. Dodać 3 więcej hamburgery w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Kopce BarKopce Bar
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
5
Rozgrzać naoliwioną dobrze przyprawioną patelnię grillową na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie pali, a następnie grillować hamburgery, obracając się raz, aż po prostu ugotowane (nie różowe), łącznie 8 do 9 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Podczas gotowania hamburgery, Rolki Ciepła na blasze do pieczenia w piekarniku, aż chrupiący, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Rolki przełożyć do stelaża, aby lekko ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
1
Pomidory przecedzić wodą, octem i solą w blenderze lub mini robocie kuchennym, w razie potrzeby zeskrobując boki, następnie zmiksować w majonezie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
PomidorPomidor
OcetOcet
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rolki przeciąć na pół poziomo (jeśli to konieczne)i rozłożyć pokrojone boki majonezem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
PomidorPomidor
RolkaRolka
3
Hamburgery podawać na bułkach z sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn