Hamburgery Cheddar Z Indyka
Hamburgery Cheddar z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 680 kalorii, 55g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, akompaniament: liście sałaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cheddar Hamburgery Z Indyka, Maple Cheddar Turcja Hamburgery, oraz Biały Cheddar Hamburgery Z Indyka.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Gotować szalotka w oleju z solą i pieprzem w 8-calowej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 2 do 3 protokół, a następnie przenieść do miski.
Dodać indyka i delikatnie, ale dokładnie wymieszać.
Mieszankę z indyka przełożyć na arkusz papieru woskowego i podzielić na 8 równych kopców. Pat 1 kopiec na 4-calowy patty i top z 1 kawałek sera, a następnie umieścić drugi kopiec na wierzchu, klepanie go na inne patty, aby zamknąć ser. Szczypta krawędzie razem do uszczelnienia i kształt w jeden patty. Dodać 3 więcej hamburgery w ten sam sposób.
Rozgrzać naoliwioną dobrze przyprawioną patelnię grillową na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie pali, a następnie grillować hamburgery, obracając się raz, aż po prostu ugotowane (nie różowe), łącznie 8 do 9 minut.
Podczas gotowania hamburgery, Rolki Ciepła na blasze do pieczenia w piekarniku, aż chrupiący, o 5 protokół.
Rolki przełożyć do stelaża, aby lekko ostygły.
Pomidory przecedzić wodą, octem i solą w blenderze lub mini robocie kuchennym, w razie potrzeby zeskrobując boki, następnie zmiksować w majonezie.
Rolki przeciąć na pół poziomo (jeśli to konieczne)i rozłożyć pokrojone boki majonezem pomidorowym.
Hamburgery podawać na bułkach z sałatą.