Hamburger

Hamburger
Hamburger to bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja zawiera 667 kalorii, 31g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka amerykańskiego sera, majonezu, ogórka koperkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hamburger Big Boy Original Double Decker Hamburger Classic, Hamburger patelnia obiad świeże spojrzenie na Hamburger Helper, oraz Hamburger Nowy.

Instrukcje

1
Podzielić mięso na cztery krążki 6 uncji Około 1.25 cali grubości 3 cali szerokości. Staraj się obchodzić z mięsem jak najmniej i nie rozbijaj go rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Umieść krążki na stojaku z drutu i przechowywać w lodówce odkryte, aż będziesz gotowy do smażenia hamburgery. Wysusza to powierzchnię mięsa, dzięki czemu łatwiej uzyskać chrupiącą warstwę rumianego mięsa z każdej strony. Lekko posmaruj żeliwną patelnię lub patelnię, dodając trochę oleju roślinnego i rozprowadzając go ręcznikiem papierowym, mocząc nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podgrzać na średnim ogniu. Podczas gdy patelnia jest ogrzewanie, sól i pieprz po obu stronach hamburgery.Gdy patelnia jest gorąca, dodać krążek mięsa i natychmiast top mięsa z innym mniejszym żeliwnym patelni lub ciężkiego garnka i naciśnij w dół, aż burger jest żądaną grubość. Zostaw tam garnek, podczas gdy Hamburger gotuje. Waga na wierzchu zachęca mięso do kontaktu z patelnią, czyli jak uzyskać chrupiącą skórkę na hamburgerze. Jeśli używasz patelni i masz miejsce, powtórz z innymi pasztecikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Niech to smażyć, aż burger jest gotowane 1/3 drogi się boki i widać ciemnobrązową skorupę tworząc gdzie mięso spotyka patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Usuń wagę i odwróć hamburgera. Na wierzchu z plasterkiem sera i dalej smażyć, aż mięso osiągnie pożądaną doneness (130 F dla rzadkich, 135 F dla średnio rzadkich, 140 F dla średnich i 150 F+ dla dobrze zrobione). Pamiętaj, że hamburger jest bardziej podatny na zanieczyszczenia niż całe kawałki wołowiny, więc jeśli naprawdę nie ufasz swojemu rzeźnikowi, prawdopodobnie będziesz chciał ugotować hamburgera do co najmniej średniego poziomu. Aby zrobić sos, dodaj majonez, ketchup, musztardę, marynatę, ostry sos i czarny pieprz do małego robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Aby skonstruować hamburgera, tosty bułka, i slap obfite ilości sosu na dolnej bułce. Top z cebulą, a następnie burger patty, następnie pomidory, i wreszcie sałata i top bułka. Używam tego zamówienia, ponieważ waga burger utrzymuje krążki cebuli w miejscu, podczas gdy ciepło lekko gotuje je. Ser przylega do pomidorów trzymając je w miejscu, a pomidory działają jako izolator, utrzymując gorące patty z dala od sałaty, więc nie więdną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn