Ham ' N ' Sausage Stromboli
Ham ' N 'Sausage Stromboli może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 11g tłuszczu i w sumie 131 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga parmezanu, oliwy z oliwek, grubo zmielonego pieprzu i oregano. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoska Kiełbasa Stromboli (Inaczej Chleb Kiełbasiany), Fontina Ham Stromboli, oraz Szynka Mozzarella Stromboli dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce połącz zawartość mieszanki rolkowej i pakietów drożdży. Mieszaj w ciepłej wodzie i 2 łyżkach oleju, aż ciasto odsunie się od boków miski.
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 5 minut. Przykryj i odstaw na 5 minut. Wciśnij lekko natłuszczoną 15-calową. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Ułóż na cieście szynkę, salami, amerykański ser, ser mozzarella i włoską kiełbasę.
Zwiń styl galaretki, zaczynając od dłuższego boku; ściśnij szew, aby uszczelnić.
Umieść po przekątnej na patelni.
Posmaruj ciasto pozostałym olejem; posyp parmezanem, oregano, czosnkiem w proszku i pieprzem.
Piec w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub na złoty kolor.
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 55 dolarów za butelkę.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Winnice znajdują się w Vertus, Oger, Avize, Cramant, które tworzą linię blisko czwartego południka. Longitude to 60% wina bazowego z rocznika 2009 sfermentowanego ze stali nierdzewnej i 40% wina rezerwowego z foudre & neutral oak. 100% Chardonnay leżakuje na osadzie przez ponad dwa lata i dawka 4gr/l.