Ham-and-Oyster Po ' Boy
Przepis na szynkę i ostrygi Po ' Boy jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 349 kalorii, 17g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać bułkę tartą, białka, bułki hoagie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Połączyć białka i wody w małej misce.
Umieścić bułkę tartą w innym płytkim naczyniu. Ostrygi w mące. Ostrygi zanurzyć w mieszaninie białek jaj i pogłębiać w bułce tartej.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj panierowane ostrygi na patelni; smażyć 5 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Połącz sałatę, sos tatarski i sok w średniej misce. Ułóż 1 1/2 uncji szynki i 2 plastry pomidora na dolnej połowie każdej rolki; top każdy z 3 ostrygi, 1/2 mieszanki sałaty szklanki, i górne połówki rolek.
Dekoruj klinami cytryny, w razie potrzeby.