Halushki z PAP ' s Dumplings
Halushki z PAP ' s Dumplings mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 62 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Mieszanka masła, jajek, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 43% to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Halushki, Halushki-kapusta i kluski, oraz Halushki z boczkiem i serem Ricotta podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj mąkę, jajka i mleko i dopraw solą i pieprzem, mieszaj ręcznie, aż do włączenia, upewniając się, że nie mieszasz zbytnio.
Umieść w lodówce przykrytej i pozostaw na 1 godzinę. Doprowadzić garnek z osoloną wodą do wrzenia, pokroić pierogi wielkości grosza do wody ręcznie i gotować przez 5 minut. Pierogi odcedzić i odstawić. Masło roztopić na dużej patelni, dodać cebulę i gotować aż będzie półprzezroczyste, dodać kapustę i paprykę i gotować do miękkości. Wrzucić z kluskami i wędzoną szynką i podawać.