Halibut zawinięty w ziemniaki ze smażonym szpinakiem

Halibut zawinięty w ziemniaki ze smażonym szpinakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj halibuta owiniętego ziemniakami ze smażonym szpinakiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 353 kalorie, 28g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 6,02 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis z Yummy Mummy Kitchen ma 1 fanów. Mieszanka liści szpinaku baby, ząbki czosnku, filety halibuta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Halibut zawinięty w ziemniaki ze smażonym szpinakiem, Halibut Owinięty Ziemniakami, oraz Prosciutto-zawinięty Kurczak ze smażonym szpinakiem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia100
Magazyn