Halibut z płatków kukurydzianych z Chile-Cilantro Aioli
Need a pescatariańskie danie główne? Halibut z płatków kukurydzianych z Chile-Cilantro Aioli może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Na 6,61 zł / porcja, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, oliwę z oliwek, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Halibut z płatków kukurydzianych z Chile-Cilantro Aioli, Kukurydziano-Płatkowe Filety Rybne Z Chile-Cilantro Aioli, oraz Kurczak Z Płatkami Kukurydzianymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować aioli, połączyć kolendra, majonez, serrano, i mielony czosnek, dobrze mieszając.
Aby przygotować rybę, połącz mleko i białko jaja w płytkim naczyniu, dobrze mieszając trzepaczką.
Połącz płatki kukurydziane, mąkę, sól i czarny pieprz w innym płytkim naczyniu.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Ryby zanurzyć w mieszaninie mleka i pogłębiać w mieszaninie płatków kukurydzianych.
Dodaj rybę na patelnię i gotuj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatków podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać ryby z aioli i klinami cytrynowymi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.