Halibut Z Dymką I Dyni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj halibuta z dymką i dyni. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.84 za porcję. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści tymianku plus 4 gałązki, koszerna sól i pieprz, latem squash, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Smażony Halibut z letnim warzywnym smażeniem, Szparagi, Dymka i pieczarki smażone, oraz Lato Squash Sauté.
Instrukcje
Cebulę przeciąć na pół wzdłuż (ćwiartka, jeśli duża).
Pokroić wystarczająco cebuli topy na 2 " długości do pomiaru 1 szklanki.
Podgrzać 1 Łyżkę. olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż do prawie palenia.
Dodać cebulę Cebulki, pokroić w dół; gotować, aż złoty, o 3 protokół.
Podgrzać 1 Łyżkę. olej w tej samej patelni.
Dodać squash; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor i po prostu miękkie, o 5 protokół. Wymieszaj Cebulki, 1 szklanka cebuli i 1 łyżka. liście tymianku; doprawić solą i pieprzem i gotować, aż cebula Topy więdną, o 1 minutę dłużej.
Usuń z ognia; ustawić mieszaninę squasha bok.
Ciepło pozostałe 2 łyżki. olej w dużej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej na średnim ogniu. Doprawić halibuta solą.
Dodaj rybę i gałązki tymianku na patelni i gotować, aż ryba będzie złoty kolor, o 5 protokół. Włączyć ryby i gotować, aż tylko gotowane przez i nieprzezroczyste w środku, o 2 minuty dłużej. Podziel cebulę-squash podsmażyć między talerze; wierzch z halibuta.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.