Halibut z białą fasolą w bulionie pomidorowo-rozmarynowym
Halibut z białą fasolą w bulionie pomidorowo-rozmarynowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Na 6,77 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, rozmaryn, filety z halibuta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Halibut w bulionie pomidorowo-Shiitake, oraz Halibut w karczochach i bulionie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Rybę posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ryby
3
Dodaj rybę na patelnię; gotować 5 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać czosnek do patelni; gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać z pomidorem, bulionem, winem i fasolą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.