Halibut Supreme
Halibut Supreme to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Na 5,48 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 245 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soku z cytryny, mielony pieprz cayenne, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest świetne. Spróbuj Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Ice Cream Supreme, oraz Supreme Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Lekko posmarować średnie naczynie do pieczenia.
W misce, wymieszać ser Cheddar, majonez, śmietana, mąka, sok z cytryny, cebula, i pieprz cayenne.
Ułóż steki z halibuta w przygotowanym naczyniu do pieczenia i przykryj mieszaniną sera Cheddar.
Piec 10 minut w nagrzanym piekarniku. Zmniejsz ciepło do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie 15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkowana widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.