Halibut Hiszpański

Halibut Hiszpański
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Hiszpański Halibut może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 6,54 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 366 kalorii, 32G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sherry, steki z halibuta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Halibut Po Hiszpańsku, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), oraz Hiszpańska Tortilla (Hiszpański Omlet Ziemniaczany) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia72
Magazyn