Halibut Brochettes Provençale

Halibut Brochettes Provençale
Halibut Brochettes Provençale może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na $9.6 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 38g białka, oraz 22g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę w kolorach, ząbki czosnku, kwiaty lawendy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Halibut Brochettes Provençale, Halibut Brochettes Provençale, oraz Pieczony Halibut Provencale.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 7 składników w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieścić cukinię, bakłażan, pomidory, papryka, i cebula w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
PomidorPomidor
CukiniaCukinia
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj 1 łyżkę herbmixture i 1 łyżkę oleju do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Posypać solą i pieprzem; wrzucić do herbu. Nawlecz 1 Mini paprykę, 1 okrągłą cukinię, 1 kawałek patelni, 1 pomidor, 1 kawałek cebuli i 1 Więcej mini papryki na każdy z 8 szaszłyków. Czy z wyprzedzeniem: mieszanka ziół i warzyw może być wykonana 4 godziny wcześniej. Przykryć oddzielnie i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
CukiniaCukinia
PieprzPieprz
PomidorPomidor
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
5
Umieść rybę w średniej misce; posypać 2 łyżki mieszanki ziół nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać 3 łyżki oleju, 3 łyżki soku z cytryny i czosnek; posypać solą i pieprzem i wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin, rzucając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Dusić wino, Pozostałe 1 łyżka oleju, i pozostałe 2 łyżki soku z cytryny w małym rondlu, aż zredukowane do 1/3 szklanki, o 3 protokół. Wymieszać pozostałą mieszankę ziołową. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SOSSOS
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Spray grill rack z nonstick spray; przygotowanie grilla (średnio-wysokie ciepło). Podziel kostkę rybną między pozostałe 4 szaszłyki. Grilluj szaszłyki warzywne, aż warzywa będą lekko zwęglone i miękkie, okazjonalnie obracając się, 10 do 12 minut. Grill szaszłyki rybne, aż ryba jest gotowane przez, obracając od czasu do czasu, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Umieść 1 szaszłyk rybny i 2 szaszłyki warzywne na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
10
Sos do mżawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
11
* Zwane również kulinarnymi pąkami lawendy; dostępne w niektórych supermarketach i na rynkach farmerskich, w wielu naturalnych sklepach spożywczych oraz od deandeluca.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lawendaświeża Lawenda

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn