Główne wyzwanie: grillowane Barramundi z krewetkami wasabi i przegrzebkami w azjatyckim bulionie
Główne wyzwanie: grillowane Barramundi z wasabi smażone krewetki i przegrzebki w azjatyckim bulionie jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Na $5.4 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako drogie danie główne dla 4 Lipca. Jeśli masz zieloną cebulę, szalotkę, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Główne wyzwanie: grillowane Barramundi z krewetkami wasabi i przegrzebkami w azjatyckim bulionie, Azjatycki Rosół Z Gotowanymi Krewetkami, Przegrzebkami I Makaronem Soba, oraz Główne wyzwanie: czerwone Chili Grzyby cytrusowe z grillowaną cukinią.
Instrukcje
1
W dużej patelni saute rozgrzać 3 łyżki oleju sezamowego na średnim ogniu. Na patelni, dodać posiekane krewetki, posiekane przegrzebki, szalotki i czosnek. Gotować, aż lekko złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Sezamowy
Przegrzebki
Szalotka
Czosnek
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać mirin, sos sojowy, ocet ryżowy i dusić około 5 protokół. Wymieszać w wodzie i 1 szklanka kolendry i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować bulion aż zmniejszy się o 1/3, o 20 protokół. Odcedzić płyn i wyrzucić ciała stałe. Zaparkuj płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy
Sos Sojowy
Kolendra
Bulion
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Woda
3
Rozgrzej grill lub patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, Julienne
4
Połączyć pozostałe kolendry, bazylia, zielona cebula i marchew w misce. Odstawić.
Filety doprawić solą i pieprzem. Grilluj do miękkości i łatwo się płatkuje. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Tymczasem, w małej misce, wrzucić całe krewetki i przegrzebki w wasabi i doprawić solą i pieprzem. W średniej patelni saute rozgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju sezamowego na średnim ogniu. Gotować całe krewetki i przegrzebki, aż złoty po obu stronach. Odstawić.
Umieść 1/4 łyżeczki sosu chili na dnie każdej miski do zupy. Kadzi trochę bulionu do każdej miski. Wymieszać, aby delikatnie wymieszać bulion i sos chili.
Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Heinz Eifel Shine Gewurztraminer. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.