Gumowe Ciasto Ducky
Gumowe ciasto Ducky może być tylko deserem, którego szukasz. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis służy 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz chipsy czekoladowe, pomarańczowe cukierki klinowe, cukierki nonpareil i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Gumowe Ciasto Ducky, Just Ducky Lemonade Cake Pops, oraz Ducky Bath Baby Shower Punch.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar lub spray DNA i boki jednego 8-calowy Okrągły ciasto pan, jeden 9-calowy Okrągły ciasto pan i jeden 10-uncji custard cup.
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
Wlać 2/3 szklanki ciasta do kubka kremu; podzielić pozostałe ciasto między patelnie ciasto.
Piec 8-calowy patelni 21 do 26 minut (ciemny lub nonstick 25 do 30 minut), 9-calowy patelni 17 do 23 minut (ciemny lub nonstick 20 do 26 minut), kubek kremu 21 do 26 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta. Fajne 10 minut.
Wyjmij ciasta z patelni i kubka z kremem; umieść zaokrąglone boki na stojakach chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Zamrozić ciasta 45 minut przed cięciem, aby zmniejszyć okruchy.
Łyżka lukier do dużej miski. Wymieszać w wystarczającej ilości koloru żywności, aż pożądany żółty kolor. Za pomocą ząbkowanego noża, wyciąć zaokrąglony top off 8-calowy ciasto.
Umieść 8-calowe ciasto, wyciąć bok w dół, na talerzu do serwowania; rozłożyć 1/2 szklanki lukier na górze.
Umieść 9-calowy tort, zaokrąglony bok do góry, na matowym cieście.
Rozłóż cienką warstwę lukru na boku i wierzchu warstwowego ciasta do uszczelnienia w okruchach. Zamrozić ciasto 30 do 60 minut.
Rezerwy prawie 2/3 Puchar lukier. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem.
Umieść ciasto z kremem, zaokrąglonym bokiem do góry, 1 cal od krawędzi warstwowego ciasta na głowę. Naprzeciwko głowy, umieść 2 pomarańczowe cukierki, obok siebie, dla kształtu ogona. Frost head I candy tail z zarezerwowanym lukrem; w razie potrzeby umieść niewielką kroplę lukru na czubku głowy z lekkim "piórkowym" zwinięciem.
Dodaj cukierki nonpareil do głowy dla oczu; dodaj chipsy czekoladowe do centrów oczu, dołączając niewielką ilością lukru.
Wytnij zaokrągloną stronę pozostałych pomarańczowych cukierków do 1/4 cala płaskiej strony. Używając cukrowych palców, naciśnij wycięte połówki cukierków, aby były cienkie, tworząc górną i dolną połówkę dzioba. Wciśnij 2 wykałaczki przez dziób i włóż pod oczy.
Usuń wykałaczki przed podaniem. Przechowywać luźno przykryte.