Gumowe Ciasto Ducky

Gumowe Ciasto Ducky
Gumowe ciasto Ducky może być tylko deserem, którego szukasz. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis służy 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz chipsy czekoladowe, pomarańczowe cukierki klinowe, cukierki nonpareil i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Gumowe Ciasto Ducky, Just Ducky Lemonade Cake Pops, oraz Ducky Bath Baby Shower Punch.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar lub spray DNA i boki jednego 8-calowy Okrągły ciasto pan, jeden 9-calowy Okrągły ciasto pan i jeden 10-uncji custard cup.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
3
Wlać 2/3 szklanki ciasta do kubka kremu; podzielić pozostałe ciasto między patelnie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
4
Piec 8-calowy patelni 21 do 26 minut (ciemny lub nonstick 25 do 30 minut), 9-calowy patelni 17 do 23 minut (ciemny lub nonstick 20 do 26 minut), kubek kremu 21 do 26 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta. Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Wyjmij ciasta z patelni i kubka z kremem; umieść zaokrąglone boki na stojakach chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Zamrozić ciasta 45 minut przed cięciem, aby zmniejszyć okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
6
Łyżka lukier do dużej miski. Wymieszać w wystarczającej ilości koloru żywności, aż pożądany żółty kolor. Za pomocą ząbkowanego noża, wyciąć zaokrąglony top off 8-calowy ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Umieść 8-calowe ciasto, wyciąć bok w dół, na talerzu do serwowania; rozłożyć 1/2 szklanki lukier na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Umieść 9-calowy tort, zaokrąglony bok do góry, na matowym cieście.
9
Rozłóż cienką warstwę lukru na boku i wierzchu warstwowego ciasta do uszczelnienia w okruchach. Zamrozić ciasto 30 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Rezerwy prawie 2/3 Puchar lukier. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
11
Umieść ciasto z kremem, zaokrąglonym bokiem do góry, 1 cal od krawędzi warstwowego ciasta na głowę. Naprzeciwko głowy, umieść 2 pomarańczowe cukierki, obok siebie, dla kształtu ogona. Frost head I candy tail z zarezerwowanym lukrem; w razie potrzeby umieść niewielką kroplę lukru na czubku głowy z lekkim "piórkowym" zwinięciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
BudyńBudyń
PomarańczowyPomarańczowy
12
Dodaj cukierki nonpareil do głowy dla oczu; dodaj chipsy czekoladowe do centrów oczu, dołączając niewielką ilością lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
LukierLukier
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
13
Wytnij zaokrągloną stronę pozostałych pomarańczowych cukierków do 1/4 cala płaskiej strony. Używając cukrowych palców, naciśnij wycięte połówki cukierków, aby były cienkie, tworząc górną i dolną połówkę dzioba. Wciśnij 2 wykałaczki przez dziób i włóż pod oczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
14
Usuń wykałaczki przed podaniem. Przechowywać luźno przykryte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn