Gulasz Ze Świeżych Owoców Morza

Gulasz ze świeżych owoców morza to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 1. Na 16,18 zł / porcja, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 141g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 1418 kalorii. Mieszanka cebuli, małże w muszlach, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Gulasz Z Owoców Morza, gulasz z owoców morza, oraz Gulasz Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszelkie połamane muszle lub otwarte (martwe) małże należy wyrzucić.
Pozostałe małże umieścić w dużym pojemniku. Przykryć wodą i octem; odstawić 30 minut; odcedzić. Szoruj małże w zimnej wodzie.
Cebulę, bulion, wino, pasta pomidorowa, oregano, nasiona kopru włoskiego, szafran, czerwona papryka i pomidory ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Wymieszać z małż i ryb. Przykryć i gotować 5 protokół. Wymieszać z ryżem. Przykryć i gotować około 3 protokół, usuwając małże, jak się otwierają, aż wszystkie małże się otworzyły. Nieotwarte małże należy wyrzucić. Powrót małże do gulaszu.
Natkę pietruszki wymieszać ze skórką z cytryny, posypać gulaszem.