Gulasz z Zielonego Chile z wieprzowiną
Gulasz z zielonego Chile z wieprzowiną to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 308 kalorii, 40g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać chile salsa, pomidory, olej arachidowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Gulasz Wieprzowy Z Zielonego Chile, Gulasz Wieprzowo-Zielony Chile, oraz Gulasz wieprzowo-Zielony Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowy wieprzowinę w oleju, robiąc to w 2 do 3 partii.
Umieść mięso w 3 do 4-ćwiartkowej zapiekance i dodaj seler, pomidory, chili i czosnek.
Dodać około 1 szklanka bulionu z kurczaka lub wody na patelni wieprzowina była gotowana, mieszając na dużym ogniu, aby zeskrobać rumiane kawałki na dnie i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj do garnka z wystarczającą ilością wody lub bulionu, aby ledwo pokryć składniki. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż gulasz będzie gęsty i mięso bardzo miękkie, o 1 1/2 godziny.
Przed podaniem dodać sól do smaku. Jeśli gulasz nie jest wystarczająco gorący, dodaj trochę salsy jalapeno.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Poema Cavan Extra Dry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Poema Cava Extra Dry]()
Poema Cava Extra Dry
Pokazuje ostre aromaty zielonych jabłek, kredy i wiosennych kwiatów oraz świeże, pikantne smaki owocowe w ustach ze śladem słodyczy, która jest dobrze zrównoważona przez kwasowość.Świetne aperitif, to wino pasuje również do przystawek i pikantnych tart.