Gulasz z wołowiny i bakłażana (wersja grecko - Crock Pot)
Przepis gulasz z wołowiny i bakłażana (wersja grecko - Crock Pot) jest gotowy w około 8 godzin i 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 693 kalorie. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Jesień. Jeśli masz cukier, cebulę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Garnek Garnek Grecki Gulasz Z Jagnięciny, Karczocha I Cebuli, Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos), oraz Garnek Garnek Mielony Wołowina Bakłażan Zapiekanka.
Instrukcje
1
Umyć bakłażan, a następnie górę i ogon.Nie kłopocz się obieraniem, po prostu pokrój na 1 cal grubości segments.In duża patelnia, brąz wołowina, cebula, czosnek i bakłażan w oliwie z oliwek, aż ciemny złoty-brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Miejsce w garnku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Bulion wołowy połączyć z sosem pomidorowym, octem, cukrem, przyprawami, solą i pieprzem do smaku i wymieszać z mięsem.Przykryć i gotować na małym ogniu przez 8-10 godzin.Jeśli podajemy z makaronem, przygotowujemy makaron do al dente, polewamy na duży półmisek i przykrywamy mięsem, bakłażanem i sosem (można dodać fetę-jest pyszna).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Posypać mieloną natką pietruszki.Jeśli podajesz samodzielnie jako danie główne, udekoruj natką pietruszki i fetą, podawaj z zieloną sałatką, dużo chrupiącego chleba (sos musi być zmyty!) i mnóstwo czerwonego wina.