Gulasz z włoskiej wołowiny i Ravioli
Włoski gulasz z wołowiną i Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 527 kalorii, 41g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ravioli wypełnione serem, liście rozmarynu, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wolnowar Włoski Gulasz Ravioli, Włoski Gulasz Wołowy, oraz Włoski Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 4 1/2 - do 5-quart holenderski piekarnik na średnim ogniu. Cebulę, czosnek, rozmaryn i paprykę gotować w oleju 4 do 5 minut, często mieszając, aż cebula zmięknie. Wymieszać z wołowiną. Gotować 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest lekko rumiane.
Wymieszać z pomidorami i winem.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Przykryć i gotować 45 do 50 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie miękka.
Wymieszaj z mrożoną fasolką szparagową i ravioli. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Gotować 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ravioli są miękkie.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.