Gulasz z patelni Kielbasa

Gulasz z patelni Kielbasa
Gulasz Kielbasa na patelni zajmuje około 1 godziny i 5 minut od początku do końca. To danie główne ma 395 kalorii, 19 g białka i 22 g tłuszczu na porcję. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,33 USD za porcję. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień. Mieszanka tymianku, wspaniałej fasoli północnej, chili i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 47%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Gulasz Kielbasa „aka” Gulasz z Kiełbasy, Patelnia Kielbasa i Gulasz Kielbasa.

Instrukcje

1
W 12-calowym. patelnię, usmaż boczek, aż będzie chrupiący; wyjąć na papierowy ręcznik do odsączenia. Gotuj kiełbasę i cebulę w zalewie na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wymieszaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 45 minut lub do miękkości warzyw, od czasu do czasu mieszając. Pokruszyć boczek; posypać gulaszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Gulasz można łączyć z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Riesling Biltmore Estate z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Riesling z Biltmore Estate
Riesling z Biltmore Estate
Pięknie zrównoważone aromatami słodkich moreli, lekkimi aromatami miodu i rześkim finiszem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn