Gulasz z ogona wołowego może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten przepis zawiera 6 porcji z 1239 kalorii, 116g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Za 5,66 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 17 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką szalotkę, cebulę vidalian, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do Jesień. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 77%. Spróbuj Gulasz Z Ogona Wołowego, Gulasz Z Ogona Wołowego, oraz Gulasz z ogona wołowego Giny dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce zalej fasolę lima wodą, przykryj ręcznikiem i moczyć przez noc.
W dużym garnku dodaj ogony wołowe, cebulę, szalotki, czosnek, tymianek, czerwoną paprykę, paprykę, liść laurowy, ostry sos i sos master i marynuj co najmniej 4 godziny lub przez noc w lodówce, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Ostry Sos
Zielona Cebula
Liście Laurowe
Oxtail
Papryka
Czosnek
Cebula
SOS
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodaj tyle wody, aby po prostu przykryć ogony wołowe i zagotuj mieszaninę. Obniżyć do wrzenia, przykryć i gotować 2 godziny. Co 30 minut przez 2 godziny dodaj 2 szklanki wody lub bulionu, naprzemiennie, w razie potrzeby, aby ogony wołowe były pokryte płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
Bulion
Woda
4
Po 2 godzinach dodaj fasolę, koncentrat pomidorowy i jeszcze 2 szklanki bulionu wołowego i wody, jeśli to konieczne. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny, usuwając tłuszcz z góry i od czasu do czasu mieszając. W ciągu ostatniej 1/2 godziny gotowania dopraw 2 łyżkami soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Bulion Wołowy
Fasola
Woda
Sól
5
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
6
Opłucz ryż 3 razy, aby usunąć skrobię. Umieść ryż w średnim rondlu. Napełnij rondel wystarczającą ilością wody, aby przykryć ryż o 1/2 cala lub zmierz, umieszczając końcówkę kciuka na ryżu i napełniając garnek wodą, aż woda osiągnie środek miniatury. Zagotuj ryż, przykryj i gotuj do miękkości, a płyn odparuje, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Garnek
7
Zdejmij z ognia i odstaw ryż na kolejne 5 minut pod przykryciem.