Gulasz Z Kurczakiem Wolno Gotującym-Jęczmienny

Gulasz Z Kurczakiem Wolno Gotującym-Jęczmienny
Gulasz z kurczaka wolno gotującego-jęczmienny to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.58 za porcję. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 25g białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Mieszanka pietruszki, rosół z kurczaka, perłowy jęczmień i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz wołowo-jęczmienny, Slow Cooker Wołowina Gulasz Jęczmienny, oraz Slow Cooker gulasz z fasoli i jęczmienia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W wolnej kuchence od 4 do 5 ćwiartek umieść marchew, seler i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Piersi z kurczaka ułożyć na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
WarzywaWarzywa
3
Dodać pozostałe składniki z wyjątkiem pietruszki i tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
4
Przykryć; gotować na małym ogniu 8 do 9 godzin.
5
Wyjąć kurczaka z kuchenki; umieścić na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Usuń mięso z kości i posiekaj na kawałki 1/2 do 1 cala; Odrzuć kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
7
Kurczaka, pietruszkę i tymianek wymieszać do gulaszu. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować od 10 do 15 minut dłużej lub aż kurczak zostanie dokładnie podgrzany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
GulaszGulasz
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn