Gulasz z kiełbasą

Gulasz z kiełbasą
Gulasz z kiełbasą to danie główne bezglutenowe i bezmleczne . Jedna porcja zawiera 415 kalorii , 20 g białka i 21 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,35 USD za porcję. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa dzięki temu przepisowi. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Mieszanka ziemniaków, pomidorów, groszku zagęszczonego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 65% , co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to Marokański gulasz z kiełbasą , Japoński gulasz warzywny i Gulasz z kapusty .

Instrukcje

1
W garnku żeliwnym zrumień i pokrusz kiełbasę; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj pozostałe składniki; przykryj i doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25-30 minut lub do momentu, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn