Gulasz z kalmarów z grzanką czosnkową

Gulasz z kalmarów z grzankami czosnkowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 27g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz wino, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz z kalmarów z grzanką czosnkową, Gulasz Z Owoców Morza Z Małż I Kalmarów Z Salsą Verde, oraz Risotto czosnkowe z kalmarami i chipsami parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do gulaszu kalmary: rozgrzać oliwę na średnim ogniu w średnim garnku.
Dodać czosnek i niech gotować, aż pachnące, o 2 protokół.
Dodaj sos pomidorowy, białe wino, tymianek, płatki czerwonej papryki, sól i pieprz. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu.
Dodaj kalmary i wymieszać, aby połączyć. Nadal gotować, aż mieszanina wraca do gotować, o 2 Więcej minut.
Podawać natychmiast z grzankami czosnkowymi.
Na grzankę czosnkową: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W międzyczasie skropić kromki chleba oliwą z oliwek. Tosty, aż chleb jest chrupiące i obracając złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Wyjąć z piekarnika i natrzeć wierzch tostów z całych ząbków czosnku.
Podawać natychmiast z gulaszem z kalmarów.