Gulasz z kalmarów z grzanką czosnkową

Gulasz z kalmarów z grzanką czosnkową
Gulasz z kalmarów z grzankami czosnkowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 27g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz wino, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz z kalmarów z grzanką czosnkową, Gulasz Z Owoców Morza Z Małż I Kalmarów Z Salsą Verde, oraz Risotto czosnkowe z kalmarami i chipsami parmezan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do gulaszu kalmary: rozgrzać oliwę na średnim ogniu w średnim garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać czosnek i niech gotować, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Usuń czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodaj sos pomidorowy, białe wino, tymianek, płatki czerwonej papryki, sól i pieprz. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodaj kalmary i wymieszać, aby połączyć. Nadal gotować, aż mieszanina wraca do gotować, o 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
6
Podawać natychmiast z grzankami czosnkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Na grzankę czosnkową: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
W międzyczasie skropić kromki chleba oliwą z oliwek. Tosty, aż chleb jest chrupiące i obracając złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
9
Wyjąć z piekarnika i natrzeć wierzch tostów z całych ząbków czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Podawać natychmiast z gulaszem z kalmarów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćNormalny
Gotowe W12 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn