Gulasz z kalmarów z grzankami czosnkowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 27g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz wino, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz z kalmarów z grzanką czosnkową, Gulasz Z Owoców Morza Z Małż I Kalmarów Z Salsą Verde, oraz Risotto czosnkowe z kalmarami i chipsami parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do gulaszu kalmary: rozgrzać oliwę na średnim ogniu w średnim garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Kałamarnica
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać czosnek i niech gotować, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Usuń czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodaj sos pomidorowy, białe wino, tymianek, płatki czerwonej papryki, sól i pieprz. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Piersi Bażanta Jeśli)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Dodaj kalmary i wymieszać, aby połączyć. Nadal gotować, aż mieszanina wraca do gotować, o 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
6
Podawać natychmiast z grzankami czosnkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Na grzankę czosnkową: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
W międzyczasie skropić kromki chleba oliwą z oliwek. Tosty, aż chleb jest chrupiące i obracając złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
9
Wyjąć z piekarnika i natrzeć wierzch tostów z całych ząbków czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Podawać natychmiast z gulaszem z kalmarów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych