Gulasz Z Indyka Na Patelni
Gulasz z indyka na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 21g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz rosół z kurczaka, indyka, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz Warzywny Z Patelni, Obfity Gulasz Z Patelni, oraz Kiełbasa Gulasz Z Patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i gotować, często mieszając, przez 3 minuty.
Dodać cebulę i gotować przez 5 minut więcej.
Wymieszać bulion i skrobię kukurydzianą; dodać do patelni i ubijać do wrzenia. Gotować, mieszając trzepaczką, aż sos zgęstnieje, o 3 protokół. Wymieszać z mrożonymi warzywami. Gotować do ogrzania przez, O 2 protokół. Wymieszać z indykiem i pietruszką i gotować przez około 2 minuty, aż będzie gorąca.
Podawać gulasz z makaronem, tostami lub herbatnikami.