Gulasz z Hominy z kurczakiem i Chili

Gulasz z Hominy z kurczakiem i Chili
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Hominy gulasz z kurczakiem i Chiles może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz hominy, pomidor, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 34%. Spróbuj Wieprzowina i Hominy w czerwonym Chiles zupa / gulasz, Gulasz wieprzowo-Hominowy z czerwonymi Chili (Pozole Rojo), oraz Hominy-Pinto Burgery z pieczonym Poblano Chiles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w garnku 4-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj chiles i gotować 30 sekund na stronę, spłaszczając łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Wyjąć z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj cebulę i pomidora do garnka, i gotować 10 minut lub aż zmiękną. Wymieszać z hominy, rosół z kurczaka, sól koszerna, i chiles. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień, przykryć i gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
HominyHominy
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Zdjąć z ognia.
6
Mieszanka Puree, partiami, w blenderze lub robocie kuchennym; przenieść do miski do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Doprowadzić wino do wrzenia w garnku do gotowania na średnim ogniu. Wymieszać z kurczakiem; gotować 5 minut. Wymieszać z puree mieszaniny chile. Podgrzać, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Podawać z posiekaną świeżą kolendrą, pokrojoną zieloną cebulą i klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Klin WapiennyKlin Wapienny
9
Reprinted from the Lee Bros. Simple fresh Southern by Matt Lee and Ted Lee. Copyright 2009 by Matt Lee and Ted Lee. Opublikowane przez Clarkson Potter, oddział Random House, Inc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W38 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn