Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Hominy gulasz z kurczakiem i Chiles może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz hominy, pomidor, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 34%. Spróbuj Wieprzowina i Hominy w czerwonym Chiles zupa / gulasz, Gulasz wieprzowo-Hominowy z czerwonymi Chili (Pozole Rojo), oraz Hominy-Pinto Burgery z pieczonym Poblano Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w garnku 4-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj chiles i gotować 30 sekund na stronę, spłaszczając łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Wyjąć z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodaj cebulę i pomidora do garnka, i gotować 10 minut lub aż zmiękną. Wymieszać z hominy, rosół z kurczaka, sól koszerna, i chiles. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień, przykryć i gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Hominy
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Zdjąć z ognia.
6
Mieszanka Puree, partiami, w blenderze lub robocie kuchennym; przenieść do miski do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Doprowadzić wino do wrzenia w garnku do gotowania na średnim ogniu. Wymieszać z kurczakiem; gotować 5 minut. Wymieszać z puree mieszaniny chile. Podgrzać, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Podawać z posiekaną świeżą kolendrą, pokrojoną zieloną cebulą i klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Klin Wapienny
9
Reprinted from the Lee Bros. Simple fresh Southern by Matt Lee and Ted Lee. Copyright 2009 by Matt Lee and Ted Lee. Opublikowane przez Clarkson Potter, oddział Random House, Inc.